Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Kaikki joka on merkitty näin kirjoitettu on pakollinen. Suosittelen sääntöjen lukemista ennen kuin liityt.
Muista käyttää joka asiassa nettinimeäsi. 
Saat aloittaa pennusta, oppilaasta tai soturista. TEE HAKEMUS HUOLELLA!!!

Hakemus


Nimi: ((kissasi nimi)

Ikä: ((pentu 0kk- 6kk oppilas 6kk- 11kk soturi 12kk- ??kk))

Sukupuoli: ((Naaras vai kolli?))

Klaani: ((Mihin klaaniin?))

Pikakuvaus: ((Parilla lauseella Luonne ja Ulkonäkö.))

Ulkonäkö: ((Miltä kissasi näyttää? Vähintään viisi lausetta))

Luonne: ((Minkälainen kissasi luonne on? Vähintään neljällä lauseella))

Taidot: ((hyvät: kaksi asiaa vähintään. Huonot: kaksi asiaa vähintään))

Menneisyys: ((Kissat eivät putkahda tyhjästä. Syntynyt klaanin ulkopuolella yms. Vähintään kolme lausetta. Tämä kohta ei ole pakollinen jos teet hakea vastasyntyneelle pennulle!))

 

Perhe: ((Voit keksiä ncp-hahmo perheen jos haluat, voit myös sopia jonkun liittyneen kanssa jos heidän hahmonsa olisivat sukua.))

Muuta: ((Onko jotain erikoista jonka haluat mainita? Toiveita kissasi tulevasta elämästä? Voit vaikka tässä kerto sisaruksista tai emosta. Tai jos haluat kuvan niin tähän, jollet pysty tekemään kuvaa ja haluat sellaisen niin tässä on yksi paikka jossa niitä voi tehdä on tämä: http://www.dolldivine.com/kitten-maker.php ))

 

Pentuhake

Huom! Sinun pitää kysyä yp:eiltä lupa ja sopia liittyjän kanssa kenen kanssa haluat pentuja että sopiiko se. Ja kaikki kohdat ovat pakolliset.

Jos haluat pentuja niin tässä hakemus:

Pentujen emo:((Nimi ja klaani))
Pentujen isä:((Nimi ja klaani))

Pentujen määrä: ((Nimet ja sukupuoli))

Pentujen ulkonäkö: ((Kolme lausetta per pentu))

Kuka pennut ottaa: ((Kerrot että otatko sinä pennut itsellesi roolittavaksi vai saako joku muu kysyä saako tottaa pennun))


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Sokeat: 3/3
Puolisokeat: 1/6
Harha näköiset: 0/3 (yksi per. klaani)
Kuurot: 0/3
Puolikuurot: 0/5
Vammautuneet: 1/2


Ja ettei klaaniin tulisi tungosta:
Koivuklaani: Melko täynnä, tarvitaan kolleja.
Sammalklaani: Melko täynnä
Pilviklaani: Hyvin mahtuu!
Sumuklaani: Tarvitaan kisuja!

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Puuro

01.09.2018 18:33
Hyväksytty!

Nimi: Felika

29.08.2018 16:36
Nimi: Huurrepentu, Huurretassu, Huurresydän
Ikä: 2 kk
Sukupuoli: naaras
Klaani: pilviklaani
Pikakuvaus: Musta naaras, jonka tassut ja kuono ovat valkoiset. Omaa siniset silmät.

Ulkonäkö: Huurresydämmen turkki on pitkää mustaa karvaa, joka sojottaa aina vähän sinne minne sattuu. Naaras on muuten koko musta, mutta valkeaa karvapeitettä löytyy tassuista, sekä kuonosta. Huurresydämmen tassut ovat pehmeät, sekä kynnet valkoiset, mutta kynsien väritystä ei yleensä huomaa, sillä ne ovat yleensä mullan peitossa. Silmät ovat tavattoman suuret ja siniset, yleensä Huurresydämmen tunnistaa juuri suurista silmistä ja turkin väristä. Huurresydän on erittäin pienikokoinen kissa, siksi on huvittaa verrata hänen häntäänsä häneen, sillä se on tavattoman pitkä ja kurkottaa aina kohti taivasta. Naaraan hampaat ovat valkoiset ja melko terävät. Huurresydämmen korvat ovat isot, siksi hän kuuleekin niin hyvin.

Luonne: Huurresydän on usean mielestä ärsyttävä. Naaras on leikkisä, rohkea ja puhuu kuin papupata. Puhetulvaa ei vain voi estää, jos aihe on tarpeeksi kiinnostava. Lisäksi tämä osaa vakuuttaa jonkun syömään vaikka kalan oksennusta, jos vain haluaa. Huurresydän uskoo tähtiklaaniin vakaasti ja on valmis kuolemaan klaanitovereiden puolesta.

Taidot:
+ saalistus
+ kuulo
+ kiipeileminen
- taisteleminen
- uiminen
- yrttitieto

Menneisyys: Huurresydän löydettiin hylättynä pilviklaanin reviiriltä, eikä hänellä ole siis vanhempia. Klaani otti hänet suojiinsa ja nimesi naaraan Huurrepennuksi. Siitä lähtien kissa on asustanut klaanissa.

Muuta: Haaveilee kumppanista ja pennuista.

Nimi: Puuro

16.08.2018 22:44
Hyväksytty! Tervetuloa Pelkotuoksu!

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

16.08.2018 17:15
Nimi: Käpypentu, Kielopentu, Kielotassu, Kielokäpälä

Ikä: 11kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Sammalklaani

Pikakuvaus: Mustavalkoinen naaras, jolla on valkoiset käpälät ja keltaiset sokeat silmät. Iloinen, rehellinen ja lempeä.

Ulkonäkö: Kielokäpälän turkki on todella pitkää ja aina hyvin hoidettu. Väriltään turkki on mustavalkoista ja siinä ei ole mitään muita kuvioita. Kielokäpälän silmät ovat keski-isot ja väriltään keltaiset. Naaras on sokea. Hänen korvansa ovat isot ja hänellä on todella hyvä kuulo. Hänen nenänsä on iso ja musta. Kuono on pehmeä ja lyhyt. Kielokäpälän viikset ovat todella pitkät ja väriltään pikimustat. Tämän hampaat ovat valkoiset ja todella, todella terävät. Naaraan jalat ovat sirot ja keskipitkät. Hänen kyntensä ovat pitkät ja väriltään mustat. Kielokäpälän polkuanturat ovat keskipehmeät ja väriltään mustat. Naaras omaa pitkän hännän, joka pitää hänet hyvin tasapainossa.

Luonne: Kielokäpälä on iloinen, rehellinen ja lempeä. Sukulaisilleen hän on aina reilu ja ystävällinen. Klaanitoverit ja klaani on hänelle kaikki kaikessa Tähtiklaanin lisäksi. Hän on kaikille rehellinen. Hän ei pelkää sanoa omaa mielipidettään, mutta kuuntelee päällikköään ja vanhempia sotureita aina ensin. Ei yleensä kouluta oppilaita, koska on sokea. Auttaa muita oppilaita ja sotureitakin. Ei riko soturilakia ikinä. Rakastaa läheisiään ja perhettään.

Taidot:
+ Taisteleminen
+ Erityisen hyvä kuulo
+ Uiminen
+ Tasaisessa maastossa juokseminen
- Saalistus
- Näkeminen
- Vaikeassa maastossa juokseminen
- Yrttitieto

Menneisyys: Hänen "varasemo" nimesi aluksi hänet Käpypennuksi, mutta hänen oikea emonsa nimesi hänet Kielopennuksi, kuultuaan totuuden. Hänen isänsä ja emonsa ovat aina olleet läheisiä. Hänen siskonsa on aina ollut Kielokäpälän apuna, koska hän on sokea. Hänen emonsa on kertonut pennuilleen totuuden heidän "varasemostaan", joka on nykyään karkoitettu.

Perhe:
Emo: Haapalehti - tummanruskea naaras, jolla on keltaiset silmät. Iloinen ja vilkas. Sammalklaanilainen.
Isä: Jäkäläkynsi - harmaavalkoinen kolli, jolla on siniset silmät. Reilu ja välillä kärttyisä. Sammalklaanilainen.
Sisko: Nevaniitty - tummanruskea naaras, jolla on siniset silmät. Iloinen ja ystävällinen. Sammalklaanilainen.
Varasemo: Laikkukaiku - kilpikonnakuvioinen naaras.
Emonemo: Lehväläikkä - tummanruskea naaras, jolla on keltaiset silmät.
Emonisä: Pitkäaskel - mustavalkoinen kolli, jolla on vihreät silmät.
Isänemo: Suolaulu - harmaavalkoinen naaras, jolla on vihreät silmät.
Isänisä: Ruskoaskel - mustavalkoinen kolli, jolla on siniset silmät.

Muuta: Haluaisi ehkä kumppanin, mutta ei välttämättä pentuja. On saanut loppuliittensä emonemonemonemon mukaan; hänen nimensä oli Napsukäpälä. (En laita kuvaa, toivottavasti ei haittaa.) P.S. Laitan nimet nyt tähän:
Pentu: Käpypentu, Kielopentu
Oppilas: Kielotassu
Soturi: Kielokäpälä
Vanha soturi: Kielokäpälä
Klaaninvanhin: Kielokäpälä
Nimi: Apila

25.07.2018 16:31
Nokkosminttu hyväksytty :3

Nimi: Leijonamieli

25.07.2018 13:47
Nimi: Nokkospentu, Nokkostassu, Nokkosminttu

Ikä: 5kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Sumuklaani

Pikakuvaus: Pitkäturkkinen vaaleanharmaa naaras, miltei mustilla juovilla. Ystävällinen, energinen ja utelias.

Ulkonäkö: Nokkosmintun turkki on pitkä, tuuhea ja paksu. Se on perusväriltään harmaa ja siinä on erittäin tummanharmaita, miltei mustia juovia. Nokkosmintun toinen korva on kokonaan musta ja kuonon ympärillä on mustaa. Nokkosmintun nenä, korvan sisällykset ja polkuanturat ovat harmaat.
Nokkosmintun häntä on hyvin tuuhea ja pörröinen. Hännänpää on musta.
Nokkosmintun silmät ovat haaleanvihreät. Hänen korvansa ovat kaukana toisistaan, silmät normaalilla etäisyydellä toisistaan.
Nokkosmintulla on vähäiset lihakset, mutta ne riittävät naaraalle. Hänellä on hieman normaalia lyhyemmät jalat ja vatsaturkki melkein viistää maataa. Pentuna Nokkosminttu on oikea pörröinen karvapalleroinen.

Luonne: Nokkosminttu on hyvin energinen ja vauhdikas kissa, jolta löytyy aina uutta intoa jokaiseen päivään. Nokkosmintulla tuntuu riittävän paljon asiaa koko ajan. Ihan kuin naaraan jutut eivät loppuisi koskaan! Nokkosminttu tykkää kysellä paljon ja onkin todella utelias. Joskus naaraan uteliaisuus on pahasta - Nokkosminttu ei kuitenkaan halua tahallaan ärsyttää ketään. Energisyydeestään ja uteliaisuudestaan huolimatta Nokkosminttu haluaa olla ystävällinen ja jalo kaikille kissoille Sumuklaanissa. Nokkosminttu luottaa päällikköön ja emoonsa ja eritoten heille Nokkosminttu on erittäin ystävällinen. Vaikka Nokkosminttu on vilkas kissa, osaa hän päällikön seurassa käyttäytyä fiksusti. Joskus vain sekin unohtuu ja Nokkosminttu saattaa innostua liikaa... Hups.

Taidot:
+ Saalistus
+ Sumuun maastoutuminen
+ Juokseminen
+ Yönäkö
- Taistelu
- Yrttitieto
- Kiipeily
- Uiminen

Menneisyys: Nokkosminttu ja hänen veljensä Ampiaisjalka syntyivät leirin ulkopuolella. Heidän isänsä, kotikisu Kunkku, oli sisarusten emon tukena synnytyksessä. Sen jälkeen pentujen isä otti ja lähti entisen kumppaninsa luota. Ruususydän oli heikko synnytyksen jäljiltä, mutta onneksi hänet ja kaksi miukuvaa pentua löydettiin ja vietiin klaaniin parantajan hoiviin. Ruususydän ja hänen sisar Vaahteranenä ovat aina olleet hyvin läheisiä. Vaahteranenä auttaakin usein Ruususydäntä pentujen kanssa. Ruususydän on aina pimittänyt totuuden isästä Nokkosmintulta ja Ampiaisjalalta - sen Ruususydän tekee, jotta pennut olisivat turvassa.


Perhe:
Emo: Ruususydän, Sumuklaani
Isä: Kunkku, valkomustakirjava kotikisu, kuollut
Veli: Ampiaispentu/-tassu/-jalka, Sumuklaani
Täti: Vaahteranenä, Sumuklaani

Muuta: Ruususydän on vaaleankullanruskea sinisilmäinen naaras. Kiltti, mutta hyvä huijamaan. Ampiaisjalka on kullanruskea pitkäkarvainen kolli, jonka turkissa on tummanruskeita viiruja. Itsekäs ja kolea. Nokkosminttu toivoisi saavansa joskus kumppanin ja ehkä pentujakin. Naaras haluaisi kouluttaa oman oppilaan ja ehkä jonakin päivänä, johtaa Sumuklaania. Nokkosminttu uskoo (ja on uskollinen) täydestä sydämestään Tähtiklaaniin.

Nimi: Tuuttifluutti

09.07.2018 00:44
+automaattisesti Hyväksytty

Nimi: Tuuttifluutti

09.07.2018 00:43
Nimi: Drake

Ikä: 20kk

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kulkukissa/Erakko

Pikakuvaus: Sysimusta kolli yhdellä vihreällä silmällä. Todella itsepäinen ja jokseenkin ilkeä kolli.

Ulkonäkö: Drake on suurikokoinen lihaksikas kolli. Kolli on rakenteeltaan roteva. Hänen turkki on keskipituista ja väriltään sysimustaa. Draken lavat ovat todella leveät ja lihaksikkaat. Hänen häntänsä on keskipituinen. Draken vasen ja ainoa silmä on väriltään kirkkaan vihreä. Kollin oikea korva on kokonaan karvaton ja suurin osa siitä onkin repeytynyt pois. Hänen oikean silmän paikalla hänellä on vain paljon ruhjeita ja karvattomia kohtia.

Luonne: Drake on todella jääräpäinen eikä kuuntele toisten neuvoja. Hän vihaa sitä että häntä komennellaan, sen takia liikkuukin yksin. Kolli ei myöskään liioin pidä siitä että häntä arvostellaan, ja jos joku nyt häntä harhautuisi arvostelemaan voisivat seuraukset olla hyvin suuretkin. Tätä kollia ei solvata tai kiusata ilman seurauksia, eikä kolli todellakaan pelkää käyttää kynsiään ja hampaitaan. Suurimman osan ajasta Drake on huonotuulinen eikä peittele sitä yhtään. On todella harvoin niitä hetkiä jolloin tämä kolli olisi iloinen.

Menneisyys: Eli Isänsä, emonsa js kahden veljensä kanssa suhteellisen tavallista kulkukissa elämää, mutta kerran törmättyään heitä suurempaan kulkukissa laumaan siitä syttyi tappeli, jossa Draken kaikki perheen jäsenet paitsi hän ja hänen vanhempi veli kuolivat. Drake jatkoi elämäänsä metsässä kun taas hänen veljensä hylkäsi tämän ja ryhtyi kotikisuksi. Tästä syystä Drake ei luota kehenkään ja vihaa kotikisun elämää.

Muuta: Tulee ehkä pelin kautta liittymään Puolikuun laumaan.

Nimi: Tuuttifluutti

09.07.2018 00:09
Nimi: Thia

Ikä: 6kk ((Eli asemassa nuori?? En oo viel varma))

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Puolikuun lauma

Pikakuvaus: Oranssi keskikokoinen kevytrakenteinen naaras joka omaa oikean vihreän silmän ja vasemman sinisen silmän.

Ulkonäkö: Thia on keskikokoinen kevytrakenteinen naaras joka omaa voimakkaat tassut. Naaraan turkki on oransihtava suurilta osin, Thialla on kuitenkin valkoiset tassut ja kuono. Thian turkki on keksipaksu, mutta sen läpi näkyy helposti naaraan suurehkot lihakset. Naaraan oikea silmä on koivunlehden vihreä ja vasen taivaan sininen. Hänellä on pyöreähköt kasvot ja keskipituuteen kuono. Naaraan häntä on vain pieni nysä. Thian lavassa menee yksi pitkähkö arpi ja korvasta repeytynyt palanen.

Luonne: Thia on itsepäinen karvapallo. Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan kaunistelematta niitä. Naaras kunnioittaa häntä vanhempia, mutta sortuu myös helposti härnäämään heitä. Thia on todella vahingoniloinen eikä juuri peittele sitä. Thia ei juuri välitä siitä että häntä määräillään, ja välillä hän ilmaisee sen erittäin selkeästi. Naaras on sisimmältään ystävällinen ja luotettava, mutta ei näytä sitä kovinkaan monelle. Hänen hermonsa ovat lyhyet joten hän suuttuu aika helposti pienestäkin asiasta. Thian luottamusta on vaikea saada ja sen takia naaras luottaakin vain harvaan kissaan. Thia ei pelkää näyttää kynsiään ja välillä nauttii olostaan taistelussa.

Taidot: +Taistelu +uinti -itsehillintä -valehtelu

Menneisyys: Syntyi Puolikuun laumaan vanhemmilleen, Taralle ja Dionille veljensä Desin kanssa. Ovat eläneet lauman keskuudessa melkotavallista elämää. Lähtiessään kuitenkin kerran tutkimusmatkalle veljensä Desin kanssa he päätyivät kulkukissojen luo josta Thia on saanut arpensa.

Perhe:
Emo: Tara: Liekin oranssi naaras vihrein silmin. Ystävällinen ja ehkä vähän ujo.
Isä: Dion: Valkoinen kolli joka omaa siniset silmät, todella jääräpäinen, mutta silti osaa olla ystävällinen.
Veli: Des: Valkoinen kolli jolla on vihren-siniset silmät ja oranssit tassut ja häntä. Ystävällinen ja avulias kolli.

Muuta: Thia on bi... ei muuta

-Auomaattisesti hyväksytty(?)

Nimi: Apila

08.07.2018 19:40
Nimi: Thaleia

Ikä: 22 kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Puolikuun lauma

Pikakuvaus: Pienikokoinen solakka nuori naaras kellanpunaisella turkilla, tummemmilla täplillä, vaaleamalla vatsalla ja vihreillä silmillä.

Ulkonäkö: Thaleia on pienikokoinen ja solakka. Naaras on kevyt ja virtaviivainen. Hänen käpälänsä ovat vahvat, ja niillä pystyy tekemään suuria loikkia. Naaras on myös todella nopea liikkeissään, ja nopea juoksemaan. Naaraan turkki on keskipaksua, ja tämän häntä on pörröinen. Turkki on silkinpehmeää, ja naaras pitää sen aina hyvässä kunnossa. Turkki on väriltään vaalean kellanpunaista. Naaraalla on selässään ja kasvoissaan tummempia läiskiä. Naaraan kaula, vasta, käpälät ja hännänpää ovat muuta turkkia vaaleammat. Kynnet ja hampaat ovat kirkkaanvalkeat ja terävät. Viikset ovat pitkät ja siistit. Naaras omaa kirkkaanvihreät kauniit silmät.

Luonne: Thaleia on kipakka tapaus. Häntä ei loukata ilman kunnon selkäsaunaa. Kunnia on naaraalle tärkeä, samoin kuten hänen laumansa kunnia. Hän ei pidä määräilystä, ja hän on kova sanomaan vastaan. Hän suuttuu helposti, eikä lepy kuin vasta monen päivän kuluttua. Hän muistaa kunnianloukkauksen ikuisesti, eikä anna loukkausta koskaan anteeksi. Naaras on kostonhimoinen, ja hänestä kaikki kalavelat täytyy maksaa. Lauma on naaraalle tärkeä, ja hän kohtelee laumalaisiaan hyvin. Silti hän opettaa heidät käyttäytymään kunnioittavasti häntä kohtaan, ja ikävistä sanoista saa kynsistä. Thaleia pitää pennuista, muttei tahdo koskaan omia pentuja. Hän ei ole hyvissä väleissä sukulaistensa kanssa. Syy näihin on naaraan menneisyydessä. Kokemuksien kautta hän on oppinut, että yksinäisyys on se mitä hänellä on, ja yksinäisyys suojelee häntä. Jos hänellä ei ole kissoja joita hän rakastaa, hän on turvassa. Ketään ei voi ottaa panttivangeiksi, eikä häntä voi kiristää kenelläkään. Hän voi toimia miten hän haluaa. Naaras haluaa usein tehdä kaikki asiat itse. Hän osallistuu aina lauman leirin korjaustöihin, ja käy saalistamassa. Hän onkin erittäin taitava saalistaja. Jos vastaan tulee kissoja, joista Thaleia ei pidä, tai kissoja jotka ovat loukanneet hänen ja laumansa kunniaa, Thaleia ei epäröi tappaa. Naaras on kunnianhimoinen eikä pelkää miltei mitään, paitsi itselleen rakkaiden menetystä. Siksi hän pysyy etäällä kaikista, ettei kiinny kehenkään. Naaras on fiksu, ja hänen päättelykykynsä on ilmiömäinen. Siltikin hän toimii kaikessa siten miten hän itse ja hänen laumansa hyötyisivät parhaiten.

Taidot:
+saalistus
+taistelu
+puhuminen ja ajattelu
+kiipeily ja kovaa juokseminen
-uiminen
-anteeksiantaminen
-jäljittäminen
-piilout uminen turkin värin takia


Menneisyys: Thaleia syntyi Puolikuun laumaan, kaksijalkalan toisella puolella sijaitsevan järven rannalle. Hänellä oli kolme pentuetoveria, Thetis, Tyson ja Ares. Emo oli kotikisu nimeltä Artemis, joka oli liittynyt Puolikuun laumaan rakastuttuaan heidän isänsä Morfeuksen kanssa. Thaleia eli pentuaikansa onnellisena perheensä kanssa. Kasvettuaan hän ryhtyi Aslanin oppilaaksi, joka oli kunnioitettu laumalainen. Kuitenkin kauan sitten karkoitettujen kissojen joukkio palasi järven rannalle, vaatimaan osan pienestä reviiristä omakseen. Syntyi suuri taistelu, jossa Aslan sai surmansa. Karkoitettujen joukkio otti paljon kissoja vangeikseen, kuten esimerkiksi Thaleian sisaren Thetiksen. Nuori Thaleia oli taitava taistelija, joten hänet päätettiin liittää isänsä Morfeuksen kanssa joukkioon , joka salaa hyökkäisi karkoitettujen kimppuun sotasuunnitelman mukaan. Hyökkäys onnistui siihen saakka, kun kissat huomasivat hyökkäysjoukkion. Taistelun riehuessa Thaleialla tuli suuri tilaisuus tappaa karkotettujen johtaja. Johtaja oli kauempana, katsoen taistelua turvallisen välimatkan päästä vankejen kanssa, kuten oikea pelkuri. Thaleia oli aivan tämän takanaan, kun hän teki virheen ja astui risun päälle, ja karkotettujen johtaja huomasi hänet. Juuri kun Thaleia oli syöksymässä tappoiskuun, johtaja veti pienen Thetiksen niskanahasta eteensä. Hän painoi hampaat Thetiksen kaulalle, ja uhkasi tappaa hänet jos Thaleia edes liikahtikaan. Järkyttynyt Thaleia ei voinut muuta kuin perääntyä, minkä takia hänkin joutui vangiksi. Samalla taistelu kauempana oli päättynyt laumakissojen voittoon. Morfeuksen joukko lähestyi johtajaa ja vankeja. Morfeus yritti myös tappaa johtajan, mutta silloin tämä käyttikin panttivankina Thaleiaa. Silloin Thaleia toivoi vain, että isä ei olisi välittänyt, vaan hyökännyt. Mikään ei ollut yhtä nöyryyttävää, ja hän ei halunnut että he häviäisivät taistelua hänen takiaan. Morfeus kumminkin perääntyi ja alistui. Jäljelle jääneet karkotettujen kissat hyökkäsivät ja tappoivat Morfeuksen. Se sai Thaleian suuttumaan niin, että hän voimistui, ja hyökkäsi suoraan johtajan kimppuun tappaen tämän. Hän lopetti siten sodan.
Myöhemmin Artemis päätti jättää lauman ja palata kotikisuksi Morfeuksen kuoltua. Thaleia valittiin lauman johtajan oikeaksi tassuksi, ja sen jälkeen hän ylenikin johtajaksi. Monet kissat kyseenalaistivat hänen johtajuutensa koska hän oli pieni naaras, ja vaativat paikkaa itselleen, mutta Thaleia hiljensi heidät kynsillään. Nykyään Thaleia ei ole väleissä sisarustensa kanssa vain, jotta uuden taistelun koittaessa mikään ei voisi estää häntä tappamasta vihollistaan, eikä kukaan epäilisi tappaa vihollistaan jos hän olisi panttivankina.

Perhe:
Emo: Artemis (Valkoinen naaras sinisin silmin, kotikisu)
Isä: Morfeus (Hopeisen ja punaruskean kirjava kolli vihrein silmin, Puolikuun lauma, kuollut)
Veljet: Tyson (tukeva pitkäkarvainen kolli vaaleanharmaalla turkilla ja sinisillä silmillä, Puolikuun lauma) Ares (tummanharmaa takkuturkkinen kolli sinisin silmin, Puolikuun lauma)
Sisar: Thetis (Valkea solakka naaras hopeisin tiikeriraitaisin täplin ja sinisin silmin, Puolikuun lauma)

Muuta: Puolikuun lauma tällä hetkellä:

Johtaja: Thaleia

Johtajan oikea tassu:-

Laumalaiset:
Tyson
Thetis
Ares
Victor

Nuoret:
Clarisse
Annabet h

Emot ja pennut:
Umbra (Leon emo)

Vanhukset:
Lilian
Marcus
Zoe


Puolikuun lauma asuu Sumuklaanin reviirin vierellä olevan suuren kaksijalkalan toisella puolella sijaitsevalla pienellä järvellä. Kissat ovat kulkukissojen, kotikisujen, erakkojen ja luopioiden jälkeläisiä. Heillä ei ole varsinaista uskoa, mutta kissat uskovat veden olevan elämän lähde, ja he uskovat palaavansa vesien sekaan kuoltuaan. Veteen astuessaan kuolleiden henget ovat läsnä. Siksi useimmat Puolikuun kissat osaavat uida, ja kalastus on heille tärkeä elinkeino. Heidän reviirinsä on hyvin pieni, ja kaksijalkoja tunkeilee reviirille usein, joten he ovat alituisesti hankaluuksissa ja riistapula on suuri lehtikadon aikaan. He eivät tiedä klaanikissoista mitään.

-automaattisesti hyväksytty?

Nimi: Puuro

01.07.2018 18:14
Pähkinäpentu hyväksytty!

Nimi: Tuuttifluutti

25.06.2018 10:08
Nimi: Kuupentu, Kuutassu, Kuusydän

Ikä: 0kk

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Koivuklaani

Pikakuvaus: Sysi musta suurehko kolli joka omaa jään siniset silmät. Hiljainen eikä kovinkaan seuralainen.

Ulkonäkö: Kolli on kooltaan tavallista suurempi. Tämän turkki on aika lyhyttä ja karheaa. Tutki on pää väriltään musta, mutta tassut ja rinnassa oleva laikku ovat harmaat. Hänen korvan taustatkin ovat vaalean harmaat. Kollin silmät ovat suurehkot ja jään siniset.

Luonne: Hiljainen ja muista pois vetäytyvä. Viihtyy hyvin yksin ja keksii itselleen helptosti tekemistä. Kolli on yleisesti töykeä eikä paljoa mieti toisten tunteita. Hän ei myöskään ole kovinkaan myötätuntoinen. Kuusydän on myös jokseenkin vallan himoinen, joka tekisi mitä vain päästäkseen päällikön asemaan. Jos häneen kuitenkin tutustuu ja pääsen hyviin väleihin hänen kanssaan hän voi olla luotettava ja vähän huumorin tajuinen kaveri.

Menneisyys: Syntyy Koivuklaaniin


-Hyvöksytty t.Kiva Tuutti XD

Nimi: Apila

22.06.2018 14:24
Nimi: Viljapentu, Viljatassu, Viljakuu

Ikä: 0kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Sumuklaani

Pikakuvaus: Pieni valkea kilpikonnakuvioinen naaras vaaleanruskein ja kellanpunaisin täplin, ja meripihkanvärisin silmin.

Ulkonäkö: Viljakuu on ruumiinrakenteeltaan pienikokoinen, solakka ja virtaviivainen. Silti tällä on vahvat jalat, jotka helpottavat kiipeilyä, loikkimista ja nopeasti juoksemista. Viljakuun turkki on laadultaan pehmeää, lyhyttä mutta paksua. Turkki on silkinpehmeää, ja se pitää hyvin lämmön sisällään. Turkki on väriltään valkeaa, ja siinä on vaaleanruskeita ja kellanpunaisia täpliä, joissa kulkee juovia. Viljakuuta voisi sanoa kilpikonnakuvioiseksi tiikeriraitaiseksi kissaneidiksi. Hänellä on yksi kellanpunainen täplä kasvoissaan, joka on toisen silmän ympärillä, ja peittää korvan alueen kokonaan. Kellanpunaisia täpliä on myös takatassuissa, vasemmassa lavassa, selässä ja leuassa. Vaaleanruskeita täpliä on selässä, lavan vieressä ja hännänpäässä. Viljakuu omaa kauniit meripihkanväriset silmät. Tämän kynnet ovat valkeat ja terävät, samoin kuten hampaat. Naaras pitää ulkonäöstään aina hyvää huolta. Naaras näyttää heikolta, mutta hän on erittäin taitava taistelija, ja voittaa vastustajansa melkein aina nopeutensa ansiosta.

Luonne: Viljakuu on itsevarma ja voimakasluonteinen naaras. Hän ennemmin tekee kaiken itse, koska ei halua muiden epäonnistuvan, pilaavan mitään, tai ajautuvan ongelmiin. Ottaa mieluummin syyt niskoilleen kuin syyttää muita. On johtajaluonteinen, eikä pidä itsensä pomottelemisesta. Tekee asiat yleensä aina sen mukaan, mikä tuntuu hänestä parhaalta. On fiksu, mutta on välillä ajattelematon. On seikkailunhimoinen hurjapää. Viljakuu on rohkea, ja joskus uhkarohkeakin, ja saattaa aliarvioida vastustajansa. Hän on uskollinen klaanilleen, vaikka välillä saattaakin epäillä päällikön sanoja. Hän kuolisi tovereittensa puolesta, ja käy aina epäröimättä vastustajansa kimppuun. Ei pelkää melkein mitään, paitsi klaanitovereittensa menetystä. Hänen tavoitteenaan on päästä joskus päälliköksi, ja tehdä Sumuklaanista metsän vahvimman klaanin. Hänen on välillä vaikeaa luottaa muihin kissoihin, mutta kun hänen luottamuksensa ja ystävyytensä on voittanut, hän voisi seurata ystäviään varmaa kuolemaa kohti. Viljakuu ei ole varma, onko Tähtiklaani todellinen, mutta uskoo siihen sen verran, että tietää klaanitovereidensa pääsevän sinne kuollessaan, muttei itse tiedä pääseekö hän sinne. Hän on sellaista tyyppiä, joka tarvitsee todisteita, jotta hön uskoisi asioihin. Viljakuu on kova kaveri sanomaan vastaan toisille, ja ajautuu helposti riitoihin muiden kanssa. Hän on kova väittelemään, eikä häntä voita helpolla jos hänen kanssaan alkaa väittelemään. Hän loukkaantuu helposti, ja häneltä pitäö pyydellä monta kertaa anteeksi ja yrittää hyvitellä tekojaan ennen kuin hän antaa anteeksi.

Taidot:
+taistelu
+saalistus
+kiipeily
+juokse minen
+väittely

-uiminen
-piiloutuminen
-jäljittäminen
- yrttitieto

Menneisyys: - (vastasyntynyt, ei vielä menneisyyttä)

Perhe:
Emo: Ratamotähti, Sumuklaani
Isä: Ruohoviiksi, Sumuklaani
Sisar: Hallapentu, Sumuklaani

Muuta: Kuva tulossa pian

-automaattisesti hyväksytty t. Apila

Nimi: Ezmu

18.06.2018 17:41
Nimi: Pähkinäpentu, Pähkinätassu, Pähkinäraita

Ikä: 0kk

Sukupuoli: kolli

Klaani: Koivuklaani

Pikakuvaus: Harmaa suurikokoinen leveälapainen kolli, jolla on vihreät silmät.

Ulkonäkö: Pähkinäraita on harmaa kolli. Hänen silmänsä ovat vihreät. Ruumiinrakenteeltaan kolli on suurikokoinen. Pähkinäraidan lavat ovat leveät. Hänen häntänsä vaalenee loppua kohden, samoin kuin korvat.

Luonne: Pähkinäraita on itsenäinen eikä useimmiten kuuntele muita. Siitä huolimatta hän on hyvin uskollinen klaanilleen. Kolli on hyvä puhuja. Pähkinäraita on myös hiukan kunnianhimoinen, vaikka ei näytäkkään sitä. Kolli rakastaa soturina olemista.

Perhe: Emo Paatsamakuiske
Isä Mustakivi
Sisko Nokkospentu(en tiedä soturinimeä)
Veli Varispentu(en tiedä soturinimeä)
Sisar Se Tuutin hahmo tuosta pentuhakemuksesta

//Pentuhakeista

Nimi: Puuro

18.06.2018 17:12
Pentuhake:

Pentujen emo: Paatsamakuiske, Koivuklaani

Pentujen isä: Mustakivi, Koivuklaani

Pentujen määrä: 4(Tuutti tekee yhen) Varispentu kolli, Nokkospentu naaras, Pähkinäpentu kolli.

Varispennun ulkonäkö: Mustan ja valkoisen kirjava lyhytturkkinen kolli. Omaa siniset silmät. Kooltaan kolli on suuri.

Nokkospennun ulkonäkö: Musta pitkäkarvainen naaras lehdenvihreillä silmillä. Naaraalla on pitkä tuuhea häntä. Peri emoltaan pitkät jalat.

Pähkinäpennun ulkonäkö: Harmaan kolli. Omaa vihreät silmät. Suurikokoinen ja leveälapainen.


Kuka pennut ottaa:
Varispentu: Minä
Nokkospentu: Minä
Pähkinäpentu: Ezmu

©2018 Saaristoklaanit - suntuubi.com