Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Kaikki joka on merkitty näin kirjoitettu on pakollinen. Suosittelen sääntöjen lukemista ennen kuin liityt.
Muista käyttää joka asiassa nettinimeäsi. 
Saat aloittaa pennusta, oppilaasta tai soturista. Vain luvan kansaa varapäälliköstä jos paikka on vapaa. 

Nimi: ((kissasi nimi)

Ikä: ((pentu 0kk- 6kk oppilas 6kk- 11kk soturi 12kk- ??kk))

Sukupuoli: ((Naaras vai kolli?))

Klaani: ((Mihin klaaniin?))

Pikakuvaus: ((Parilla lauseella Luonne ja Ulkonäkö.))

Ulkonäkö: ((Miltä kissasi näyttää? Vähintään viisi lausetta))

Luonne: ((Minkälainen kissasi luonne on? Vähintään neljällä lauseella))

Taidot: ((hyvät: kaksi asiaa vähintään. Huonot: kaksi asiaa vähintään))

Menneisyys: ((Kissat eivät putkahda tyhjästä. Syntynyt klaanin ulkopuolella yms.))

 

Perhe: ((Voit keksiä ncp-hahmo perheen jos haluat, voit myös sopia jonkun liittyneen kanssa jos heidän hahmot olisivat sukua.))

Muuta: ((Onko jotain erikoista jonka haluat mainita? Toiveita kissasi tulevasta elämästä? Voit vaikka tässä kerto sisaruksista tai emosta. Tai jos haluat kuvan niin tähän, jollet pysty tekemään kuvaa ja haluat sellaisen niin tässä on yksi paikka jossa niitä voi tehdä on tämä: http://www.dolldivine.com/kitten-maker.php ))

 

Pentuhake

Huom! Sinun pitää kysyä yp:eltä lupa ja sopia liittyjän kanssa kenen kanssa haluat pentuja että sopiiko se. Ja kaikki kohdat ovat pakolliset.

Jos haluat pentuja niin tässä hakemus:

Pentujen emo:((Nimi ja klaani))
Pentujen isä:((Nimi ja klaani))

Pentujen määrä: ((Nimet ja sukupuoli))

Pentujen ulkonäkö: ((Kolme lausetta per pentu))

Kuka pennut ottaa: ((Kerrot että otatko sinä pennut itsellesi roolittavaksi vai saako joku muu kysyä saako tottaa pennun))

Tässä on vielä tälläinen ihan varmuuden vuoksie ettei tulisi liikaa esim. sokeita:

Sokeat: 0/3
Puolisokeat: 0/6
Harha näköiset: 0/3 (yksi per. klaani)
Kuurot: 0/3
Puolikuurot: 0/5
Vammautuneet: 0/2


Ja ettei klaaniin tulisi tungosta:
Koivuklaani: Tarvitaan kisuja, kolleja eikä naaraita.
Sammalklaani: Tarvitaan kisuja.
Pilviklaani: Tarvitaan kisuja!
Sumuklaani: Tarvitaan kisuja!

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Puuro

16.05.2018 21:27
Pajupentu ja Haukkapentu hyväksytty! Tervetuloa mukaan, Lumi :3

Nimi: Lumi

16.05.2018 14:21
//Täs on sitte Pajupennun veli

Nimi: Haukkapentu, Haukkatassu, Haukkavarjo

Ikä: 3 kk

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Sammalklaani

Pikakuvaus: Suuri tummanruskea raidallinen kolli, jolla on syvänlehdenvihreät silmät. Vähäpuheinen ja hieman synkkämielinenkin toisinaan.

Ulkonäkö: Haukkavarjo on komea tummanruskea kolli. Tämän sileää turkkia kuvioittavat ohuet, hieman muuta turkkia tummemmat raidat. Kollilla ei ole kummoisesti muuta väriä, mutta tämän leuka on valkoinen, samoin kollin vasemman etujalan varpaat.
Jos katseen olisi mahdollista tappaa, Haukkavarjon syvänlehdenvihreät silmät olisivat kaataneet monia. Mantelinmuotoiset silmät kertovat synkkää tarinaa, eikä niiden takana näy kollin sielua, vaikka kultainen se on.
Ruumiinrakenteeltaan sammalklaanilainen on suuri ja lihaksikas. Tällä on leveät lavat ja jykevä pää. Haukkavarjo omaa tavallista suuremmat tassut, joissa on myös tavallista suuremmat kynnet. Korvat kollilla puolestaan ovat ruumiiseen nähden pienemmät, mutta kuulo on silti terävä. Hännän sammalklaanilainen on perinyt emoltaan, eli se on poikkeuksellisen lyhyt.

Luonne: Haukkavarjo ei ole kovin sosiaalinen, vaan vetäytyy enimmäkseen syrjään. Vähäpuheinenkin tämä on ja saattaa vastata toisen puheisiin vain murahtamalla. Silmistä näkee sielun, niin sanotaan. Haukkavarjon tapauksessa ei. Syvänlehdenvihreät silmät eivät paljasta kerrassaan mitään, mitä kolli ajattelee. Vaikka kultaa sieltä sisimmästä löytyykin, on sammalklaanilainen oppinut piilottamaan tunteensa. Syytä tähän ei oikeastaan ole, mutta pienestä pitäen kolli on avautunut vain sisarelleen Pajulinnulle. Synkkämielinen kolli ajattelee aina pahinta mahdollista, mutta taistelee silti paremman puolesta. Rohkeutta Haukkavarjolta ei ainakaan puutu, eikä myöskään yrittämistä.
Varjoisasta puolestaan huolimatta löytyy kollista se parempi puolikin. Uskollinen, urhoollinen ja tosiystävä. Näin voisi sanoa, jos Haukkavarjoon on kunnolla tutustunut. Vaikeaa se tulee kuitenkin olemaan. Kolli ei avaa sydäntään jokaiselle, vain harvalle paljastuu sammalklaanilaisen todellinen luonto. Haukkavarjo arvostaa sinua, jos jätät hänet rauhaan ja annat omaa tilaa. Mutta jos kolli kokee sinut läheiseksi, on iskenyt sinuun silmänsä tai olet pitkäaikainen hyvä ystävä, tämä avautuu sinulle hiljalleen.
Suurimman palon sammalklaanilaisen sisimmässä aiheuttavat tämän sisar Pajulintu ja kenties se sydämen valittu.

Taidot: Haukkavarjo on lahjakas taistelemaan. Tällä riittää voimaa, mutta ketteryys on heikompaa suuren ja lihaksikkaan kehon takia. Saalistamisessa kolli on oikea peto. Tämä hallitsee täydellisen vaanimisasennon ja iskee kuin haukka saaliin kimppuun. Suuresta ja jykevästä koostaan huolimatta kolli on siis todella nopea liikkeissään. Koosta koituu kumminkin haittaa: painonsa takia puihin kiipeily on kollille vaikeaa, jonka takia se jää vähemmälle harjoittelullekin. Uimaan Haukkavarjo ei ole ikinä pystynyt, eikä vesi muutenkaan kuulu tämän kiinnostuksen koihteisiin.

Menneisyys: Haukkavarjo on vasta nuori kissa, joten kovin suuria tapahtumia ei tuon elämässä ole vielä sattunut. Sen sijaan Räiskeloiske-emo koki muutamia seikkailuja ennen Haukkavarjon ja tämän sisaren syntymää.
Räiskeloiske eli lyhyen ajan elämästään klaanien ulkopuolella. Seikkailunhaluinen nuori kissa kun silloin oli. Aivan tarkkaa tietoa tämän vaikeista ei ole, mutta klaaniin palatessaan tämä tiesi odottavansa pentuja. Juoruilun aiheeksi nousikin pentujen isä. Kuka tämä oli ja missä tämä oli?
Kahden kuun kuluttua maailmaan syntyi kaksi pentua, toinen siro ja vaaleanharmaa kuin emonsa, toinen suuri tummanruskea raidallinen. Suvussa ei muistettavasti ole tummanruskeita kissoja, joten uskotaan, että se, jonka Räiskeloiske matkoillaan tapasi, olisi hyvinkin komea tummanruskea muukalainen.

Perhe:
Emo: Räiskeloiske - Vaaleanharmaa hoikka ja sinisilmäinen naaras, jonka häntä on poikkeuksellisen lyhyt. Kipakka, mutta sisimmältään lempeä.
Sisar: Pajupentu, (-tassu), (-lintu) - Vaalean harmaa siro naaras, jonka toinen lehdenvihreistä silmistä on sokea. Luonteeltaan innokas ja aktiivinen, mutta haluaa vetäytyä pois suuresta joukosta omaan rauhaan.

Muuta:
> Haukkavarjo on saanut nimeensä Haukka-alun luultavasti ulkonäkönsä takia tai sitten Räiskeloiske kohtasi matkoillaan haukkoja. Loppuosa tulee kollin toiminnasta saalistaessa ja taistellessa. Tämä iskee kuin haukka, joten haukan varjo kuvastaa tätä loistavasti. Jostain syystä päällikkö ei halunnut antaa tälle Haukkaisku nimeä. Varjoon saattaa liittyä myös Haukkavarjon luonne.
> Kolli ei kunnioita emoaan kovin paljoa tämän klaanistalähdön takia, mutta Pajulintu on hänelle se parempi puolisko itsestä. Koska naaras on puolisokea, tuntee kolli eräänlaista vielä suurempaa pakkoa suojella tätä.
> Tämä ei välitä isästäänkään, eikä halua edes tietää kuka tämä on. Soturilakia noudattavalle kissalle se on arka paikka, joten mieluummin hän jättää sen pimentoon.
> Haukkavarjon lempisaalis on orava, vaikka hän haluaisi joskus maistaa haukkaa - onhan se iso osa häntä.
> Kolli ei välillä osaa ymmärtää lainkaan tunteita, eikä näytä niitä itsekään.

Nimi: Lumi

16.05.2018 14:20
Nimi: Pajupentu, Pajutassu, Pajulintu

Ikä: 3 kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Sammalklaani

Pikakuvaus: Kaunis vaalean harmaa siro naaras, jonka toinen lehdenvihreistä silmistä on sokea. Luonteeltaan innokas ja aktiivinen, mutta haluaa vetäytyä pois suuresta joukosta omaan rauhaan.

Ulkonäkö: Pajulintu omaa lyhyen ja sileän vaaleanharmaan turkin. Sieleydestään huolimatta turkkia on takkuuntuvaa mallia, eli sitä pitää hoitaa usein. Naaraalla on hieman valkoista väriä, jota löytyy etujalkojen varpaista ja rinnasta, tosin vain pienenä pisteenä. Ruumiinrakenteeltaan sammalklaanilainen on siro ja hoikka. Tällä on pitkät jalat ja häntä, sekä hieman tavallista suuremmat korvat. Pajulinnulla on mantelinmuotoiset lehdenvihreät silmät, joissa on hieman kellertävää väriä seassa. Epätavallista niissä on se, että naaraan oikea silmä on synnynnäisesti sokea. Syytä tähän ei tiedetä, ehkä poikimisessa sattui jotakin. Jokatapauksessa Pajulintu on puolisokea.

Luonne: Pajulintu on luonteeltaan hyvinkin innokas ympäriinsä pomppija, joka usein säntää matkaan kuuntelematta puoliakaan toisen puheista. Tästä naaras kuuleekin paljon - olisi hyvä hidastaa. Elämäniloinen kissa kun kuitenkin on, hän haluaa kokea kaiken. Pajulinnun intoa ei hidasta edes tämän puolisokeus. Itse asiassa naaras kokee tämän vahvuutena: vastustaja luulisi tätä helpoksi saaliiksi, muttei osaisi arvatakaan saatikka puolustautua erilaisilta liikkeiltä. Sammalklaanilainen on myös tunnettu aktiivisuudestaan. Hänet löytää usein ensimmäisenä partioihin ilmoittautujista tai tekemään jotain muuta vastaavaa.
Pajulintu arvostaa kuitenkin myös omaa rauhaa. Hän ei välitä suurista kissajoukoista, vaan vetäytyy sivummalle, jos joukkoon tulee enemmän kuin muutama kissa. Hän ei halua olla huomion keskipiste, eikä koskaan halua puhua suurelle joukolle. Pajulintu saattaa jopa panikoida suuren joukon keskellä. Hän jopa pelkäkin sitä.
Pajulintu on hyväsydäminen ja ajattelee usein muita. Hänelle toisten ilo tuottaa itsellekin iloa. Naaras osaa silti olla välillä itsekäskin, varsinkin jos on noussut jo heti aamulla väärällä tassulla. Silloin neitonen saattaa tiuskia toiselle, välittämättä kuka kyseinen kissa on. Teräväkielisyydestäkin naaras silloin tunnetaan, kuten välillä muutoinkin. Tämä ei pysähdy ajattelemaan ennen sanomisia, mikä saattaa loukata toista tai pahoittaa mielen. Pahaa Pajulintu ei kuitenkaan tarkoita, vaan laannuttuaan yleensä pyytääkin anteeksi.

Taidot: Pajulintu on lahjakas oppimaan asioita. Hän osaa taistella, mutta on kehittänyt omat liikkeensä muiden pohjalta. Myös juoksemisessa naaras on hyvä, vaikkakin toisen puolen sokeus horjuttaakin häntä hieman, eikä tämä tiedä kaikkea mitä sillä puolella on. Saalistamisessa sammalklaanilainen ei ole läheskään niin hyvä, johtuen samaisesta syystä. Hän saattaa vahingossa liikauttaa lehteä sokealla puolellaan tai osua oksaan. Kiipeäminenkään ei ole neitosen lempiasioita, eikä taitoakaan kovin kummoisesti löydy.

Menneisyys: Pajulintu on vasta nuori kissa, joten kovin suuria tapahtumia ei tuon elämässä ole vielä sattunut. Sen sijaan Räiskeloiske-emo koki muutamia seikkailuja ennen Pajulinnun ja tämän veljen syntymää.
Räiskeloiske eli lyhyen ajan elämästään klaanien ulkopuolella. Seikkailunhaluinen nuori kissa kun silloin oli. Aivan tarkkaa tietoa tämän vaikeista ei ole, mutta klaaniin palatessaan tämä tiesi odottavansa pentuja. Juoruilun aiheeksi nousikin pentujen isä. Kuka tämä oli ja missä tämä oli?
Kahden kuun kuluttua maailmaan syntyi kaksi pentua, toinen siro ja vaaleanharmaa kuin emonsa, toinen suuri tummanruskea raidallinen. Suvussa ei muistettavasti ole tummanruskeita kissoja, joten uskotaan, että se, jonka Räiskeloiske matkoillaan tapasi, olisi hyvinkin komea tummanruskea muukalainen.

Perhe:
Emo: Räiskeloiske - Vaaleanharmaa hoikka ja sinisilmäinen naaras, jonka häntä on poikkeuksellisen lyhyt. Kipakka, mutta sisimmältään lempeä.
Veli: Haukkapentu, (-tassu), (-varjo) - Suuri tummanruskea raidallinen kolli, jolla on syvänlehdenvihreät silmät. Vähäpuheinen ja hieman synkkämielinenkin toisinaan.

Muuta:
> Pajulinnun oikea silmä on sokea.
> Naaras kärsii lievästä paniikkihäiriöstä, joka laukeaa useimmiten suuren kissajoukon keskellä, varsinkin jos hän on huomion keskipisteenä. Silloin hän pakenee, yleensä ilman kenenkään huomaamista.
> Tämän lempisaalis on vesimyyrä.
> Pajulinnun perheeseen kuuluu emo (Räiskeloiske) ja veli (Haukkavarjo). Isää naaraalla ei ole tiedossa, eikä emo suostu hänestä puhumaan.
> Neitosen suurin haave olisi löytää isänsä, vaikka tuo olisikin klaanirajojen ulkopuolella.
> Naaraan puolisokeuden takia tällä on parempi kuuloaisti sekä aavistuksen paremmat haju- ja tuntoaistit.
> Vaaleanharmaan turkin Pajulintu on perinyt emoltaan, mutta lehdenvihreät silmät tulevat mitä todennäköisimmin isältä.

Nimi: Maumau

05.05.2018 10:26
Nimi: Liljajalka

Ikä: 19 kk?

Skp: Naaras

Klaani: Sammalklaani

Pikakuvaus: Kaunis kirkkaan liekinvärinen naaras haaleasti tummemmin raidoin ja keltaisin silmin.

Ulkonäkö: Noin keskikokoinen hoikka naaras. Liljajalka on kirkkaan liekinvärinen. Tällä on haaleasti tummempia raitoja. Tassunpäät ovat vaaleat. Silmät ovat keltaiset. Turkki on ohutta ja sileää.

Luonne: Haaveilija ja mietiskelijä. On silti rohkea ja mukava. Pelkää ukkosta. Rakastaa pentuja. Kunnioittaa muita. Sählää välillä ja on kömpelö.

Menneisyys: täysiverinen Sammalklaanilainen.

Perhe:
Emo: Kaislakorva (npc)
Isä: Myrskyhammas (npc)
Veli: Lepakkolaulu (npc)
Sisko: Kaunokukka (npc)

Muuta: Voiko perheen lisätä npc hahmoiksi?

Vastaus:

Hyväksytty! Jatkossa kun teet hakemuksia, niin voisit keksiä ulkonäköön ja luonteeseen hieman pidempiä lauseita ja virkkeitä. Liljajalan perhe voidaan lisätä npc:eiksi.

-Puuro

Nimi: Puuro

01.05.2018 09:44
Hyväksytty! Rastassydämen turkin väriä ei tässä hakessa kerrota, mutta chatissa kerroit sen sitten olevan harmaamusta. Nyt tulisi pieni vinkki: tätä sinun hakeasi olisi mukavampi lukea, jos luonteessa ja ulkonäössä aloittaisit lauseen sanalla hän, tai kolli etkä aina hahmosi nimellä.

Nimi: Hiekkamyrsky

29.04.2018 18:44
Nimi: Rastassydän
Ikä: 13 kk
Skp: kolli
Klaani: Koivuklaani
Pikakuvaus: Tabbykuvioinen kolli jolla meripihkanväriset silmät.
Ulkonäkö: Rastassydän on tabbykuvioinen kolli. Rastassydämen häntä on normaalia pitempi. Hännänpää on pikimusta. Rastassydämen oikea etutassu on vaaleanharmaa. Rastassydämen korvat ovat pienet ja sisältä ne ovat hyvin vaaleat. Rastassydämen nenä on tummemman pinkin värinen. Rastassydämen karva on tuuheaa ja pitkää.

Luonne: Rastassydän on ystävällinen kolli. Rastassydän hoitaa soturintehtävänsä vastuullisesti. Rastassydän on joskus vähän liiankin itsepuolusteleva, mutta kun hänet jättää rauhaan, se tunne katoaa kuin tuhka tuuleen. Rastassydämen huonoihin puoliin kuuluu myös toisten klaanejen syrjiminen. Rastassydän ei tee tätä tahalteen, vaan ihan huomaamatta.
Menneisyys: Rastassydän on syntynyt Koivuklaaniin ja hänessä virtaa myös Sammalklaanin verta.
Muuta: Luotu nimenomaan Ruusukynnen kumppaniksi.

//Olen vanha liittynyt, Hiekkamyrsky :3

Nimi: Puuro

29.04.2018 08:30
No tässä vaan täydennän tuota Kalmapennun kuvausta edellisessä hakessa:

Kalmapentu: Todella pienikokoinen puhtaanvalkoinen naaras lyhyellä ja sileällä turkilla. Omaa solakan muodon ja sinertävän harmaat silmät. Hänellä on synnynnäinen vika, jonka takia naaras ei tunne mitään kipua.

Kuka pennun ottaa: Puuro

Nimi: Apila

28.04.2018 16:45
Pentuhake: (tämmönen on kai tehty jo aikasemmin, mut se on vaipunu unohduksiin, ja Varjolehti teki Varjo-nimisen kissan Pilviklaaniin joten tässä uus.)

Pentujen emo: Ruskakajo, Pilviklaani

Pentujen isä: Sysivarjo, Pilviklaani

Pentujen määrä: 3

Sysipentu, kolli

Viimapentu, kolli

Kalmapentu, naaras

Pentujen ulkonäkö:

Sysipentu: Omaa savunharmaan ja pikimustan välillä olevan sävyn värisen, takkuisen turkin. On noin keskikokoinen ja solakka. Omaa meripihkanväriset silmät.

Viimapentu: Tummanruskea takkuturkkinen kolli. On lihaksikas ja suurikokoinen. Omaa vaaleankeltaiset silmät.

Kalmapentu: (Puuro kirjoittaa tästä vielä erikseen)

Kuka pennut ottaa:

Sysipentu : Apila
Kalmapentu: Puuro
Viimapentu: npc

Nimi: Perho

25.04.2018 16:57
Nimi: Sulotassu, Sulosointu

Ikä:6 kk

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Sulosointu on pienikokoinen, erittäin kaunis ja siro naaras. Hänen käpälänsä ovat pienet ja jalat normaalin mittaiset. Tämän turkki on ohutta, ja sileää, silkinpehmeää. Häntä on ohut ja keskipitkä. Naaraan turkki on väriltään vaaleaa, se on kuin sekoitus haaleasta kullanväristä ja kermanväristä. Turkissa kulkee haaleasti tummempia juovia. Naaraan alaleuka on valkea, ja myös tassujen päät ovat valkeat. Tällä on myös pieni valkea läikkä rinnassa. Naaraan silmät ovat keltaiset. Tämän polkuanturat ja nenä ovat pehmeän vaaleat. Viikset ovat keskipitkät ja huolitellut, ja kynnet ovat lyhyet, mutta terävät ja valkoiset.

Luonne: Sulosointu on pehmeä kuin pilvi, lempeä ja huolehtiva kuin emo pennuilleen, luotettava kuin parantaja, ja varovainen ja keskittyvä kuin oppilaan kuuluukin. Naaras on hyvä kuuntelija, ja tällä on hyvä empatiakyky. On yleensä rauhallinen, eikä ala riehua. Käyttäytyy miltei kaikkia kohtaan ystävällisesti. Hän on lempeä, anteeksiantavainen, ja hänelle on aina helppo tulla puhumaan. On puheliaan ja hiljaisen rajamailla, riippuen puheenaiheesta. Jos aihe on vaikeasti käsiteltävä, hän pysyy usein hiljaa, mutta jos jokin ei selvästi täsmää hänestä, hän ei pelkää sanoa mielipidettään ääneen. Säikähtää usein kovia ääniä, ja pelkää vaarallisia taistelutilanteita. Ei yleensä pelkäö omasta, vaan toisten puolesta. Naaras on myös todella fiksu, ja hänen päättelykykynsä on hyvä.

Taidot:
+saalistus
+kiipeäminen
+puhuminen
-taiste lu
-uiminen
-nopeasti juokseminen

Menneisyys: Löytyi rajalta pentuna. Oli eksynyt emostaan, ja Pilviklaanin soturi toi tämän leiriin. Naaras nimeltä Satakielilaulu kasvatti häntä omien pentujensa kanssa. Sulosointu oli miltei heidän ikäisensä. Myöhemmin Satakielilaulu alkoi sairastelemaan paljon, jonka takia hän siirtyi klaaninvanhimpiin. Sulosointu ja hänen "veljensä" ovat hänelle hyvin läheisiä, vaikka hän tietääkin olevansa kotikisujen sukua eikä Satakielilaulu ja hänen "veljensä" olekaan hänelle mitään sukua. Hän ei silti häpeä syntyperäänsä, koska tietää olevansa Pilviklaanilainen.

Perhe: (voiko lisätä npc:ksi?)
Isä: tuntematon kotikisu
Emo: Paju (kermanvärinen kaunis maatiaiskissanaaras. Kotikisu)
Ottoemo: Satakielilaulu (hopeinen kaunis naaras tummin raidoin ja sinisin silmin. Pilviklaani/klaaninvanhin)
Veljet:
Harakkatassu (musta kolli. )
Sammaltassu (harmaavalkoinen kolli.)
Sammaltassu ja Harakkatassu eivät siis ole oikeasti sukua Sulosoinnulle.

Muuta: Toivoo elämältään olevansa kunnioitettu soturi, saada joskus pentuja joita hoivata, elää rauhallisina aikoina ja kuolla kunniakkaasti, ja saada joskus tavata oikean emonsa.

Vastaus:

Hyväksytty muuten, mutta pikakuvaus puuttui. Kertoisitko sen vaikka chatissa? Sulotassun perhe voidaan lisätään npc:ksi, ja hahmosi mestarista voimme sopia chatissa :3

-Puuro

Nimi: Varjoisa

22.04.2018 15:19
Nimi: Kyyhammas
Ikä: 15kk
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Pilviklaani
Pikakuvaus: Vaaleanharmaa naaras mustilla raidoilla, ja tummanvihreillä silmillä. Hiljainen ja vetäytyvä.

Ulkonäkö:
Lihaksikas vartalo. Vaaleanharmaa turkki, joka on aika paksua. Hänellä on mustia raitoja, jotka alkavat kasvoista ja loppuvat häntään. Tummanvihreät, yleensä ilmeettömät silmät. Pitkät mustat kynnet ja harmaat polkuanturat. Vasemmassa korvassa lovi, jonka hän sai joskus taisteluharjoituksissa. Kulmahampaat ovat myös normaalia pidemmät.

Luonne:
Hiljainen ja omiin oloihinsa vetäytyvä. Melkein pelkää sosiaalisia tilanteita, ja hänen on siten vaikea tulla toimeen muiden kuin veljensä kanssa. Hänen etenkin taistelutilanteissa esille tuleva sadistinen piirteensä hankaloittaa asiaa entisestään.
On lisäksi uhkarohkea, epäluottavainen, ja uhattuna hyvin agressiivinen. Ei pidä siitä, jos joku komentelee häntä. Mutta jos hänet oppii tuntemaan, naaras on myös herkkä ja huumorintajuinen, sekä äärettömän uskollinen.

Taidot:
+Taistelu
+Kiipeily
-Saalistus
-Uinti

Menneisyys:
Eli nuorempana Koivuklaanissa äitinsä ja veljensä kanssa. Onnistui pentuna putoamaan veteen, ja lähes hukkumaan, mutta paikalle osunut soturi pelasti hänet. Myöhemmin hänen äitinsä kuoli tuntemattomaan sairauteen, jolloin pennut lähetettiin Pilviklaaniin isänsä luo, joka myöhemmin jätti klaaninsa.

Perhe:
Isä; Sinihäntä (erakko)
Emo; Leopardilampi (Koivuklaani, kuollut)
Veli; Kärppäturkki

Muuta:
Pelkää ylikaiken vettä ja ahtaita paikkoja.

Vastaus:

Hyväksytty! Ja vielä varmistukseksi missä klaanissa Kärppäturkki on tällä hetkellä?

-Tuutti

Nimi: Kanerva

15.04.2018 18:34
Nimi: Kostotiikeri
Ikä: 28 kuuta
Sukupuoli; Kolli
Klaani: Pilviklaani
Pikakubaus: Mustavalkoinen kolli tosi ilkeä ja paha.
Ulkonäkö: Valkoinen kolli mustin tassuin, korvin ja hännänpäällä. Omaa vihreön ja keltaisen silmän. On tosi pitkät kynnet ja terävät hampaat. Turkki on lyhyttä. Sillä on arpi otsassa. On saanut sen taistelussa,
Luonne: Tosi ilkeä ja paha. Ottaa minkä haluaa. Haluaa hallita kaikkia klaaneja. Ei tykkää pennuista, mutta tykkäisi jos sillä olisi omia pentuja. On ihastunut Kultasydämeen.

Menneisyys: Molemmat vanhemmat kuoli taistelussa.

Muuta: On ihastuhnut Kultasydämeen. Toivottavasti tulee kivaa ku kirjottaa tääl c:

Vastaus:

Hyväksytty :3

-Tuutti

Nimi: Apila

03.04.2018 08:05
Sori, pakko kommentoida tänne, en ole edes yp mut nyt haloo. Etkö yhtään lue ohjeita? Siellä lukee aika selkeästi, että ulkonäköön pitää laittaa VÄHINTÄÄN 5 lausetta, ja luonteeseen VÄHINTÄÄN 4 lausetta. Millaista tarinoiden kirjoittaminenkaan on, jos ohjeita ei lue oikeasti?
Pahoitteluni jos nyt loukkaannuit tästä, mutta toivottavasti luet ohjeet nyt paremmin.

Nimi: Kookoskissa

03.04.2018 07:23
Ulkonäkö: Valkoinen naaras jolla on korvien ja hännän päässä mustaa.
Luonne: Innokas pieni pentu jolla on myös ongelmia riistan syömisessä
Menneisyys: Normaalia klaani elämää


Nimi: Kookoskissa

03.04.2018 07:11
Lähetin vahingossa niin jatkan kyllä sitä xD

Nimi: Kookoskissa

03.04.2018 07:08
Nimi: Lumikkopentu, Lumikkotassu, Lumikkoaskel
Ikä: 4kk
Skp: Naaras
Klaani: Pilviklaani

Pikakuvaus: Valkoinen kissa jolla on siniset silmät.Innostuu todella usein melkeinpä kaikesta

©2018 Saaristoklaanit - suntuubi.com