Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

 

 

Tänne kirjoittavat kaikki liittyjät omia tarinoitaan hahmoillaan. 
"Kun sanot jotain tarinassa näin", sanoo Tuuttifluutti.
*Kun ajattelet laita se näin.* ajattelee Fluuttituutti Tuuttifluutin tietämättä.
Jos haluat mainita jotain tarinan lopussa //Näin
Ja muistakaa että saat autohitata, mutta esimerkiski tärkeissä kysymyksissä kuten "Rakastatko minua", tai muuta vastaavaa, et saa päättää mitä toisen pelaajan kissa tekee ellei se ole sovittu juttu tai kissa ole npc- hahmo. Ja tarinoissa käytetään joko "minä" tai "hän" muotoa eli kolmatta tai ensinmäistä persoonaa.
Hauskoja roolimis hetkiä!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Hiekkamyrsky

09.08.2018 13:53
Leijonatassu // Pilviklaani


”Hienosti tehty Leijonatassu", Valkokukka kehräsi. Olin niin ylpeä itsestäni!
"Lähdetään leiriin päin", Valkokukka jatkoi. Minä olin hetkessä jo matkalla sinne päin. Siniviiksi ja mestarini seurasivat perässäni, ja minä sain johtaa partiota! Kunnes...

// Tuutti?

Nimi: Nokkospentu, Sumuklaani

30.07.2018 14:49
Herään silmiä räpsytellen emon mahan vierestä. Voisin jo nukkua omalla pedillä Ampiaispennun kanssa, mutta emo haluaa, että nukumme hänen makuualustallaan hänen mahan vieressä kuin kuun ikäiset pennut! Katsahdan ympärilleni ja kukaan ei ole vielä hereillä. Murahdan mielessäni ja kömmin pois. Pudistan turkkiin tarttuneet sammaleet pois ja Ampiaispennun päälle lentää sammalta. Tökin kollin hereillä.
"Hei unikeko! Mennään leikkimään sammalpallolla!" Miukaisen. Ampiaispentu on äkkiä pystyssä ja kolli viipeltää hakemaan pallon. Kävelen ulos pesästä leiriaukiolle, jossa aletaan juuri järjestelemään partioita. Ampiaispentu tulee perässäni pallo suussaan. Kolli heittää sen minulla ja nappaan sen suoraan ilmasta. Laskeudun tömähtäen maahan ja Ampiasipentu purskahtaa nauruun.
"Tästä saat!" Murahdan ja heitän pallon Ampiaispennun pään yli suoraan sisälle pentutarhaan.
"Hei!" Ampiaispentu maukaisee närkästyneenä. Kehrään huvittuneesti, kun Ampiaispentu palaa sammalpallon kanssa. Veli heittää sen pääni yli ja pallo jatkaa vierimistä. Äänekkäästi miukuen minä ja Ampiaispentu jahdataan sitä. Pallo pysähtyy, mutta liukastun sen edessä ja töytäisen sen juuri päällikön pesään.
"Voi ei!" Henkäisen. Ampiaispennun silmät ovat lautasen kokoiset. Kömmimme pesän suuaukolle ja pysähdymme siihen. Suljen silmät, työnnän pään pesän sisälle ja naukaisen hiljaa:
"Oletko täällä päällikkö?"

// Puuro? Anteeksi jos tarina on ristiriidassa muiden kanssa, mulla ei ole hajuakaan missä mennään! Joo mun kannattaisi luke noi roolit, mutta halusin vain kirjoittaa. Ja toivottavasti ei haittaa, että Ampiaispentu ja Ruususydän ja Vaahteranenä on mukana, toivottavasti lisäätte ne! Ja sori tönkkö

Nimi: Lumi

22.07.2018 19:50
Pajupentu/Pajutassu, Sammalklaani

Olin hyvin vakuuttunut siitä, että turkissani oli muurahaisia. Niin paljon nahkaani pisteli ja kutitti. Tai sitten se johtui innostuksestani.
Kääntelin päätäni ja yritin arvailla kenestä tulisi mestarini. Siis kunnes Räiskeloiske kielsi sen napakalla kuiskauksella.
"Pajupentu", Kostotähti maukui. Pinkaisin klaanin eteen jättäen Räiskeloiskeen turhautuneen huokauksen arvotta.
"Pajupentu on saavuttanut kuuden kuun iän, ja hän on valmis soturioppilaan koulutukseen. Tästä päivästä aina siihen päivään, jona hän ansainnut soturinimensä, kutsuttakoon tätä oppilasta Pajutassuksi. Sinun mestarisi tulee olemaan Tiikerikukka", tämä maukui.
Käänsin päätäni nähdäkseni ruskea raidallisen naaraan. Olin aina pitänyt hänestä, vaikken koskaan kummemmin puhunutkaan tämän kanssa.
En kuunnellut mitä muuta Kostotähti sanoi, olin sen verran mietteissäni ja innoissani. Tajusin kuitenkin koskettaa naaraan kanssa kuonoja kuten kuuluikin. Sen jälkeen siirryimme yleisöön katsomaan veljeni seremoniaa.

Haukkapentu tai -tassu sai mestarikseen Kultaliekin. Minua hieman nolotti, sillä veli käyttäytyi paljon arvokkaammin kuin minä. Tämä ei rynnännyt paikalle vaan käveli rauhallisesti.
Klaanin hurrattua uusia nimiämme, käännyin Tiikerikukan puoleen.
"Mitä opetat minulle ensin?" kysyin silmä loistaen.
Kauempana näin myös Haukkatassun keskustelevan Kultaliekin kanssa.

//Puuro? Tuutti voi myös jatkaa Haukan kanssa.

Nimi: Lumi

22.07.2018 19:49
Haukkapentu, Sammalklaani

"Haukkapentu! Herää!"
Havahduin säpsähtäen hereille kun Pajupennun naukuna kantautui korviini. Haukottelin ja siirsin unesta sumean katseeni sisareeni.
"Mitä nyt?" kysyin ja räpyttelin silmistäni unen rippeet pois.
"Räiskeloiske puhui aamulla Kostotähden kanssa", sisar sanoi silmät loistaen, "meistä tulee oppilaita!"
Hymy levisi kasvoilleni. Vaikka olin iloinen päästessäni pois Räiskeloiskeen valvovan katseen alta, olin vielä iloisempi siitä että Pajupentu pääsee oppilaaksi. Aina se ei ole ollut aivan varmaa.
"Tule niin siistin sinut", Räiskeloiske sanoi toiselta puoleltani, "menot alkavat pian". Pudistin päätäni.
"Osaan kyllä itse", sanoin ja aloin sukimaan turkkiani.

Auringon noustessa korkeammalle kuulin Kostotähden kuuluttavan klaania koolle. Pajupentu hyppäsi pystyyn, mutta Räiskeloiske esti häntä singahtamasta aukiolle.
"Me menemme rauhallisesti kävellen, Haukkapentu oikealla ja Pajupentu vasemmalla puolellani. Ja te pysytte paikoillanne kunnrs teidät kutsutaan nimellä", emo ohjeisti ankaralla äänellä. Tämä ei varmaankaan halunnut näyttää klaanille huonoa kuvaa meistä.
Lähdimme hitaasti kävelemään aukiolle, joskin Pajupentu olisi halunnut luultavasti juosta, niin täpinöissään tämä oli.
Pujottelimme klaanitovereiden läpi, joista tunsin jo jokaisen, ja asetuimme aivan eturiviin. Tuntui mahtavalta huomata kaikkien antavan tietä.

//Jatkan Pajulla

Nimi: Apila

18.07.2018 22:03
Murhatassu // Sammalklaani

Kurkustani alkoi kantautua vaimeaa murinaa.
"Eivät he muutenkaan sinuun luota", sihahdin hiljaa. Olin niin täynnä vihaa veljeäni kohtaan. Ja kehtasikin puhua Tuskakuolosta noin.
"En ymmärrä, miten Kultatähti valitsi sinut varapäällikökseen. En myöskään ymmärrä, miksi hän lähti klaanistaan, mutta epäilen, että sinulla on tassusi tässä sotkussa mukana.
"Ja aion olla hyödyksi klaanilleni, en sinulle! Sinusta on tullut aivan hullu! Kai muutkin lopulta ymmärtävät, millainen hirviö sinä oikeasti olet", sihahdin, käännyin niin,että häntäni osui Kostotähden kasvoihin, ja marssin suoraan ulos päällikön pesästä. Seurasin hajua mestarini luo. Kun oletin tämän olevan edessäni, pysähdyin.
"Hei. Lähdemmekö nyt käymään reviirin rajoja läpi?" Kysyin Kanervalammelta. Puristelin kynsiäni vihaisesti maahan, enkä meinannut saada vihaani hillittyä.

//Puuro?

Nimi: Apila

18.07.2018 21:58
Sinilintu // Koivuklaani

"Ei!" Huudahdin suruissani.
"En kestäisi, jos emme voisi tavata enää!"
"Veritähti sanokoot mitä vain, kyllä sinä tänne voisit jäädä. Veritähti on vain saastainen vanha mäyrä joka vain haluaa määräillä muita!"
"Tai jos sinä lähdet, minäkin lähden! Voisimme myös nähdä Pronssihden, joka ryhtyi kotikisuksi, ja pyytää häntä palaamaan klaaniin. Minusta hän oli ainoa oikea päällikkö Koivuklaanille", mau'uin kollille.


//vähä tönkköö... Puuro?

Nimi: Ezmu

17.07.2018 15:09
Kuisketassu, Pilviklaani

Avasin silmäni iloisena. Olin nähnyt mukavaa unta. Unessa olin löytänyt kumppanin. Tosin se oli vain sumea hahmo, mutta tunsin rakkautta. Arvelin sen olevan enne. Nousin vuoteeltani Leijonatassun vierestä. Kolli oli vielä unessa.
”Unikeko”, sihahdin puoliääneen ja kävelin ulos pesästä. Näin kissoja aukiolla: Jäämyrsky järjesteli partioita, aamupartio lähti leiristä. Päätin lähteä etsimään Kultasydämen. Mietin hetken, mistä kannattaisi etsiä. Lopulta päädyin vilkaisemaan soturien pesälle. Näinkin siellä Kultasydämen. Hän suki turkkiaan. Lähdin astelemaan naarasta kohti.
”Hei!” huikkasin iloisena, kun pääsin lähelle. Kultasydän kohotti päätään.
”Mitä teemme tänään?” kysyin naaraalta.

//Tuutti?

Nimi: Puuro

16.07.2018 23:34
Sysivarjo, ???

”En aijo palata Pilviklaaniin. Etkä sinä ole lähdössä minnekkään tästä pesästä”, maukaisin hiljaa.
”Lähden pois klaanien luota. Rupean varmaan kulkukissaksi”, huokaisin.
”Se on vähän hassua, sillä minulle uskoteltiin pitkään että vanhempani olivat kulkukissoja jotka hylkäsivät minut lähelle pilviklaanin reviiriä, mutta sitten selvisikin että Siniviiksi on isäni ja se teidän vanha parantajanne, Untuvaturkki oli emoni”, hymähdin.

//Apila?

Nimi: Puuro

16.07.2018 23:24
Kostotähti, Sammalklaani

Hymähdin ja nousin ylös. Kävelin minua pienemmän oppilaan eteen niin että olimme naamakkain.
”Tämä on klaani. Jos et pidä siitä että ylempiarvoiset komentelevat sinua, painu ulos täältä ja rupea vaikka kulkukissaksi! Olet alempiarvoisempi kuin mestarisi ja tiedät sen. Et ole päällikkö, varapäällikkö, soturi, saati sitten mestari. Olet oppilas, jolla ei ole mitään arvoa”, sihisin.
”Miksi ihmeessä olisin valinnut Tuskakuolon varapäälliköksi? Hänestä ei olisi ollut mitään hyötyä, sillä hänhän oli pentutarhassa. Mitä klaani olisi ajatellut siitä että kuningattaresta tulisi varapäällikkö? Olisivatko he enää luottaneet minuun yhtä paljon?” jatkoin silmät leimuten. En pitänyt siitä kuinka tuo oppilas jolle annoin mahdollisuuden olla hyödyksi klaanilleen, alkoi arvostelemaan päätöksiäni.

//Apila?

Nimi: Puuro

16.07.2018 23:02
Kanervalampi, Sammalklaani

Sisar ei ollut antanut minulle vuoroa vastata, ja oli sitten vielä loikkinut takaisin rakkaan kumppaninsa luo. Upotin kynteni särjen suomujen läpi sen lihaan ja sysäsin sen syrjään. Minun ei todellakaan tehnyt mieli syödä. Leopardisydämen uutiset olivat vain masentaneet minua, eikä Murhatassu ollut vieläkään tullut ulos päällikön pesästä.

Nimi: Tuuttifluutti

14.07.2018 22:09
Kultaliekki, Sammalklaani

”Samoin”, Kehräsin hiljaa vieressäni olevalle kollille ja laskin pääni tassuilleni. Hivuttauduin kuitenkin vähän lähemmäksi kollia, niin että turkkinme hipoivat toisiaan.
”Olet rakas”, lisäsin hiljaa tälle kuiskaten. Pian vaivuin syvään uneen.

//Puuro? Lyhyt ja tönkkö :’)

Nimi: Tuuttifluutti

14.07.2018 15:55
Mustakivi, Koivuklaani

Katselin hetken Paatsmakuisketta. Sen jälkeen vain nyökkäsin tassuttaen ulos pesästä. *Ja ketunläjät*, ajattelin taas huonolla päällä. Tassutin pesääni ja kävin mukavaan asentoon sammalilleni. *Hekään eivät varmaan edes ole pentujani, mistä minä voisin olla varma olenko heidän isä vai en?* pian Nukahdin levottomaan uneen.

//Joku?

Nimi: Ezmu

13.07.2018 20:47
Pähkinäpentu, Koivuklaani

Inahdin tyytyväisenä, kun tuntematon häntä katosi päältäni. Yritin päästä takaisin emoni luo. Emo sanoi jotain tuntemattomalle kissalle, joka oli aiemmin roikottanut minua niskanahasta.

//Tuutti? Puuro?

Nimi: Puuro

13.07.2018 20:15
Jääsilmä, Sammalklaani

"Mikä ettei", vastasin hymyillen kultaliekille joka oli selvästi piristynyt.
"Mutta ensin on kyllä pakko nukkua. Olin tänään ainakin kolmessa eri partiossa!" valitin pienesti nauraen ja haukottelin suuresti.
"Nuku hyvin", kuiskasin naaraalle ja käperryin vuoteelleni.

//Tuutti?

Nimi: Puuro

13.07.2018 20:09
Paatsamakuiske, Koivuklaani

Katselin kuinka Mustakivi silitti pentuja hännällään. Muistin kuinka hän oli silittänyt myös Kettupentua ja Savupentua samalla tavalla. Nyt tuo kolli ei välittänyt pätkääkään heistä.
"Ehkä sinun on parempi nukkua soturien pesässä. Siellä minä tai pennut emme häiritse sinua", vastasin etäisesti ja siirsin kumppanini hännän pois pentujen päältä.

//Tuutti?

©2018 Saaristoklaanit - suntuubi.com